Holios Massage
 
  Holistische Massage Therapie - TouchPro Stoelmassage - Babymassage
 
Stoel Massage

De effecten


De massage is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop en de hele circulatie van het lichaam te bevorderen. Hierdoor wordt de gezondheid en het algeheel welbevinden gestimuleerd. Ik garandeer dat een cliënt zich altijd beter voelt na een massage.
Door de behandelingen wordt men zich bewust van het lichaam en ontstaat er op een dieper niveau weer contact met het 'zelf'. Dat leidt er toe dat men zich weer verantwoordelijk gaat voelen voor de gezondheid en actief op zoek gaat naar een nieuwe balans. Al snel voelt men zich prettiger. Stoelmassage verhoogt de concentratie, geeft meer energie en is stressverlagend. Het resultaat is dat u zich ontspannen, opgefrist en alert voelt na de massage. Dit gevoel kan een paar dagen aanhouden. Bij regelmatige toepassing (1 maal per week, per 2 weken of maandelijks) kunnen veel werkgebonden klachten verminderen.

Dat is niet alleen fijn voor deze werknemers, maar óók voor hun werkgever. Want gezonde en ontspannen medewerkers hebben minder ziekteverzuim en een hogere productie.
En er is nóg een goede reden om uw medewerkers een stoelmassage te gunnen. Door hen stoelmassages te laten geven toont u dat u oprecht aandacht hebt voor de situatie van uw medewerkers en dat u hun inzet en persoonlijkheid waardeert.

 

De resultaten

Werken met een TouchPro stoelmasseur is een slimme investering die aantoonbaar resultaat oplevert:

  • Werknemers voelen zich door de stoelmassage daadwerkelijk gezonder en melden zich minder vaak ziek

  • De stoelmasseur zorgt voor een vroegtijdige signalering van gezondheidsproblemen en een betere doorstroming naar de bedrijfsarts of fysiotherapeut.


Dit blijkt onder meer uit de resultaten van een recent gehouden enquête onder 700 werknemers bij een toonaangevend energiebedrijf in Nederland. De resultaten van deze enquête zijn een beleving van de werknemers, maar hebben een duidelijke uitwerking op het ziekteverzuim. Veel werknemers bevestigen dat zij zich daadwerkelijk minder vaak ziek melden sinds de introductie van de stoelmassages.