Holios Massage
 
  Holistische Massage Therapie - TouchPro Stoelmassage - Babymassage
 
Stoel Massage

Wat zijn de voordelen van stoelmassage boven andere massages


Deze massage is laagdrempelig omdat men de kleding aanhoudt. Ook kost het niet teveel tijd, want het geheel duurt ca. 20 minuten.

De Stoelmassage kan vrijwel overal worden toegepast en duurt slechts vijftien tot twintig minuten. De stoelmassage is dus makkelijk in te plannen en de normale werkzaamheden worden er nauwelijks door verstoord. De stoelmassage wordt gegeven in een speciale stoel die in vrijwel iedere goed verwarmde ruimte kan worden neergezet. Tijdens de behandeling houdt de cliënt gewoon zijn kleren aan. Mede hierdoor is deze behandelingsvorm heel laagdrempelig.

 

Waar wordt de massage gegeven?

De stoel is makkelijk te vervoeren, de massage kan dus op elke locatie gegeven worden. Dit kan dus zowel in mijn praktijk, in een bedrijf, bij beurzen of bij cliënten thuis. Denk ook eens aan een personeelsfeest of een jubileum.
Holios kan voor u door heel Nederland organiseren dat één of meerdere masseurs langskomen. Er wordt alleen maar samengewerkt met TouchPro collega masseurs die hun licentie 'up-to-date' houden door voortdurende nascholing.