Holios Massage
 
  Holistische Massage Therapie - TouchPro Stoelmassage - Babymassage
 
Stoel Massage

Massage op de werkplek, iets voor uw afdeling?


Holios verzorgt drukpuntmassages op de werkplek. Dit kan bijvoorbeeld in een koffiepauze, terwijl de medewerker voorover zit in een comfortabele stoel.

Op veel werkplekken is het al een normale gang van zaken dat regelmatig een masseur langskomt om de medewerkers te laten ontspannen tijdens de meest hectische werkdagen van de week.

Zo krijgt men de kans even afstand te nemen van drukke werkzaamheden, de doorbloeding in schouders en nek te stimuleren en lichaam en geest weer op te laden voor de rest van de dag.

Interessant voor uw afdeling?
Verras uw collega's met een proefmassage ....
Ik kom vrijblijvend langs!

 

Logistiek

Afdelingen kunnen gewoon door blijven werken omdat individuele medewerkers aan de beurt komen via een intekenlijst. Per uur kunnen 3 personen gemasseerd worden. Er zijn geen extra faciliteiten nodig voor de massage. De opvouwbare stoel neemt de masseur zelf mee, en kan naast een bureau, in een vergaderzaaltje of de kantine worden neergezet. De werkruimte die nodig is: ongeveer 2,5 diameter.

 

Fiscale voordelen

Voor bedrijven kan de massage opgenomen worden in het Arbojaarplan. De massage is dan 100% fiscaal aftrekbaar als bedrijfskosten. Ook de BTW is verrekenbaar. Meer informatie hierover kan ik op verzoek toesturen.